Preview Mode Links will not work in preview mode

Kryptokec

Sep 14, 2022

Ethereum Merge je za dveřmi a tak si pojďme říct co to znamená, co se změní a kam Ethereum směřuje. A jelikož dorazil i Václav Dejčmar, tak jsme trochu odzoomovali na big picture. Co 99% lidí vůbec netuší, když kupuje Ethereum? Proč je dobře, že Bitcoin oproti ETH nic neumí? Co to je za týpky z...


Jul 11, 2022

Do Kryptokecu dorazil Roman Komárek, který stojí za projektem Veracity Protocol a v minulosti budovat Artstaq. Povíme si, co se s Veracity Protocol naučili v akcelerátoru Techstars a co je "proof of camera".

Probereme i jeho pohled na NFT nebo metaverse a dozvíte se i kdy dává blockchain a web3  smysl a kdy to...


May 27, 2022

Pád kryptoměnového páru Luna a stablecoinu Terra (UST) byl jeden z největších výbuchů projektu v kryptosvětě. Během pár dnů se smazalo asi 40 miliard dolarů.

Jak se to stalo? Co udělala Luna Foundation a co udělat mohla a neudělala? Proč stále nikdo neví kam se pár miliard podělo? A jaké z toho...


May 14, 2022

Tino Hrnčiar (founder Life is Porno streetwear brandu) se ponořil do králičí nory NFT a poslední 2 roky grindoval Discord. Nyní launchnul vlastní NFT Rumpel Crew a tak si na konkrétním případu ukážeme, jak NFT projekty vznikají.

Dozvíte se i jakou roli budou mít NFT v metaversu, jak je to s utility vs....


Apr 25, 2022

Jaké trendy jsme v kryptu viděli v posledních 6 měsících. Co se změnilo u miningu? Jak válka na Ukrajině a sankce uvalené na Rusko ovlivní krypto?

Našláplý díl, kterým se vracíme zpátky do hry.