Preview Mode Links will not work in preview mode

Kryptokec

Dec 27, 2019

V tomto díle podcastu Kryptokec je hostem Michal Kučerák, produkční centra DOX. S Vladimírem Vencálkem a Josefem Tětkem proberou téma mass surveillance neboli hromadné sledování.


Oct 15, 2019

V desátém dílu podcastu Kryptokec se můžete těšit jistě již známé hlasy účastníků Dana Tržila, Vladimíra Vencálka, Maťo Galvánka a Václava Dejčmara. Stejně jako v minulém dílu, i dnes se bavili o kryptoměně Libra a o tom, jakou má vůbec na trhu šanci.

V tomto dílu se dozvíte například...


Sep 10, 2019

V novém díle podcastu Kryptokec uslyšíte Dana Tržila, Vladimíra Vencálka, Maťo Galvánka a Václava Dejčmara v diskuzi o plánované kryptoměně Libra.

Co to je, jak to s Librou dopadne a co to bude znamenat? Proč je Binance nejúspěšnější startup na světě a co to udělá s Bitcoinem? To vše se...


Aug 23, 2019

V 8. díle Kryptokecu zůstává hlavním tématem mining. Tentokrát se podíváme na motivaci těžařů, jak mohou optimalizovat svoje odměnu a co to je halving.


Jul 12, 2019

V dalším díle podcastu Kryptokec si Dan Tržil s Vladimírem Vencálkem a Josefem Tětkem povídají o miningu, neboli těžbě kryptomén.

Zajímá vás, co to znamená, proč se těží, proč to je tak energeticky náročné nebo jak to je s útoky na bitcoin? Poslechnéte si už 7. díl tohoto podcastu.